Bedrijfsgegevens

 

Vestiging Ter Apel

Mercuriusweg 7
9561 AL  Ter Apel

t. 0599 - 580 196
f. 0599 - 481 184

 
K.vK. Meppel 04088264

Direct contact

Weten wat Payroll voor u kan betekenen? Neemt u dan contact op met Ronny Hartmann of Roelof Bodde via bovenstaand telefoonnummer of stuur een e-mail naar terapel@hbg-partners.nl

 

 Inschrijven

Zit u zonder werk en bent u op zoek naar iets anders? Via onderstaande link kunt u zich inschrijven, samen met u gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn.

> Inschrijven als werkzoekende

 

Payroll Service 4U

Flexibiliteit zonder zorgen en risico's

 

Wat is payrolling?

Payroll betekent dat een werknemer op de loonlijst wordt gezet van een payrollbedrijf. Wij dragen de risico's van het in dienst hebben van personeel en wij dragen zorg voor de verloning en contractering. Juridisch gezien wordt het payrollbedrijf dan werkgever. Ondertussen kunt u zelf de touwtjes in handen houden door zelf uw personeel te selecteren, de hoogte van het loon te bepalen en het aantal te werken uren en de tijdstippen daarvan te bepalen. Door met ons samen te werken in een payrollconstructie, nemen wij de administratieve handelingen en risico's van uw personeel uit handen.

Voor wie?

Payrolling is voor iedere organisatie met personeel interessant. Voor kortlopende projecten of lange termijn trajecten. Door de verhoogde flexibiliteit, het gemak, het beperkte risico en het financiële voordeel dat u kunt behalen door efficiënter uren in te kopen.

Uw voordelen op een rij:

- Het vergroten van uw flexibiliteit
- Het besparen van tijd
- Het beperken van uw risico's
- Alleen gewerkte uren betalen
- Geen doorbetaling bij ziekte en leegloop
- Geen aansluiting nodig bij een Arbo-dienst
- Geen ziek- en herstelmeldingen
- Geen loonstroken en jaaropgaven verstrekken
- Geen juridische conflicten
- Geen loonadministratie
- Alle kosten inzichtelijk