Zoeken op HBG & Partners

HBG & Partners goes feminine: Tanja Hofman is als vennoot toegetreden!

HBG & Partners goes feminine:
Tanja Hofman is als vennoot toegetreden!

Na de start van het administratie- en belastingadvieskantoor “HBG & Partners” van Ronny Hartmann en Roelof Bodde in 2003 kwam de toen 24-jarige Tanja Hofman het team versterken in 2007. Nu 15 jaar later heeft Tanja het glazen plafond doorbroken: zij is per 1 januari 2022 namelijk toegetreden als eerste vrouwelijke vennoot binnen het bedrijf! Hartmann en Bodde zijn erg blij met deze ontwikkeling. Ze gaan uiteraard met hun 53 levensjaren nog lang niet met pensioen, maar zien de toetreding van Tanja als een verantwoordelijke stap in de overdracht van een deel van het management aan de ‘Next Generation’ in deze zeer snel veranderende tijden. Zeker binnen de accountancy en fiscale wereld!

Tanja gaat samen met de heren Hartmann en Bodde de groei en ontwikkeling van het kantoor verder vorm geven. Oorspronkelijk in Emmen, maar nu alweer 12 jaar vanuit een mooi kantoorpand aan de Mercuriusweg 7 in Ter Apel. Op dit moment werken er 18 personen (inclusief leiding) bij HBG & Partners en moet iedereen alle zeilen bijzetten om de explosieve groei op te vangen en om de gevraagde kwaliteit te kunnen blijven bieden de komende jaren! Het unieke van het kantoor is dat de relatiebeheerders, ondanks de grootte, dicht bij de klanten staan en er ook op kantoor een gemoedelijke sfeer blijft heersen. Iedereen kan er terecht: particulieren, ZZP-ers, kleine ondernemingen en grote(re) bedrijven tot aan de controleplicht (50 werknemers, 12 miljoen omzet). Vaktechnisch wordt er samengewerkt met diverse specialisten (fiscalisten, advocaten en notarissen), zodat geen vraag onbeantwoord blijft!

Kijkt u eens naar uw huidige financieel adviseur:
* Mist u aandacht?
* Twijfelt u over de kwaliteit?
* Vindt u de kosten te hoog?

Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met ons via
info@hbg-partners.nl of 0599 - 481 119.
Kijk ook eens op de website:
www.hbg-partners.nl.

En als je al geruime tijd op een administratie- of accountantskantoor werkt in de regio en je graag volledig zelfstandig een klantenportefeuille zou willen bedienen, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen. Aarzel niet!


Foto: Reina de Vries fotografie